Vedr medlemsmøter- og medlemsmiddager. Èn oppdatering fra Styret per dato 09.11.21. Meddelelse til våre medlemmer & brukere.

Dato 09.11.`21.;  Medlemmene skal vennligst alltid referere til våre tidligere meldinger vedr «Covid19» med tilhørende smittevern & restriksjoner som er pålagt ved våre møter/middager, «Torsdags kaffi og vafler» o.a.

Julebord nr 1. Fredag den 26.11. + Julebord nr 2 Fredag den 03. Desember, begge starter presis kl 18:00 lt. Medlemmene møter opp i «passende god tid» Meny’n er som tidligere; Juleribbe, medister, grønt, graut tilslutt.

Ny oppdatering vedr Foreningen’s planlagte Julebord; Vi planlegger å avholde 2XJulebord i år. Disse er planlagt avholdt henholdsvis Fredag den 26 November og 03. Desember. Basèrt på dagen’s (COVID19) smittesituasjon, skal vi be den enkelte møtedeltaker bekrefte er fri for Covid19-symtoner, ikke er forkjølt, ikke har luftveis problemer, og er ved generelt god helse («alder tatt i betraktning»). Dette av ikke minst solidariske hensyn til de andre deltakerne. Mange takk for din forståelse at nødvendige hensyn blir tatt. I våre lokaler har vi munnbind, samt hygienisk håndsprit for vask, – for dere som sådan ønsker å bruke. .

Når det gjelder påmelding til julebordene starter denne på Fredag den 14. November. Vi regner med å bli «folksomme». Utenom medlemmene vil Styret også i år invitere gjester. Ved påmeldingen kan medlemmene indikere om/dersom dem er «fleksible» mht hvilken dato for deltakelse.

Videre ønsker Styret at vi sender en mail-melding til alle medlemmene som er registrert ved Sekretæren. Til de av medlemmene som ikke har mail skal Sekretæren ringe til den enkelte. Det blir mao ingen avis-annonse denne gangen heller. Dersom Helse-/Styresmakter kommer med restriksjoner og/eller begrensninger, skal dette bli meddelt til de påmeldte deltakerne.

Styret i HSSF sender sin hilsen til dere alle, samt takker dere alle for den forståelse dere har vist siden Mars måned i fjor. Vi skal alle se frem til å møtes igjen, smake på Terje’s delikatesser og ikke minst sjå `an Magne igjen.

Haugesund Sjømands- og Skipperforening er utviklet av Open Solutions