Tur til Skudenes Sjømannsforening

Gode medlemmer i HSSF

Skudenes Sjømannsforening har invitert 12/14 mann fra HSSF til middagsmøte og koselig samvær Mandag 02 Oktober kveldstid. Til middag serveres hvalbiff. Vi har allerede mottatt 4/fire reservasjoner fra medlemmer i vår Forening. Vennligst ta kontakt med Sekretæren/Jan Fredrik på tlf 900 57 513 snarest for påmelding.

Vi planlegger (“subsidiert”) transport (Taxi-buss alt etter som antall påmeldinger) og kommer tilbake med “sjølkost/egenandel” for dem som ønsker å kjøre med vår Taxibuss. Det er selvsagt anledning å kjøre egen bil tur retur Skudeneshavn. Videre så planlegger vi avgang fra Sjømandsforeningen’s lokaler i Skjoldavegen nr 1 (presis) kl 17:30 lt og med ankomst sånn ca +/- kl 18:30 lt wp agw. Vi avtaler retur iht Sjåfør og tilgjengelighet. Vi antar, MERK antar å returnere fra Skudeneshavn sånn ca. +/- kl 22:00 lt wp agw. Men som sagt, avgangstiden skal avtales. bhilsen Jan Fr.