Her er oversikt over medlemsmøter i 2023:
Januar den 27 / Ferskt kjøtt, løksaus.
Februar den 24 / Salt kjøtt/erter (Årsmøte/G.F.)
Mars den 31 / Skrei/(Fersk torsk) m/rogn & event lever.
April den 28 / Klippfisk(Tørrfisk)
Mai måned den 17./ Grunnlovsdag med kaffi & kaker m.m. i lokalene efter “Borgertoget”.
Tradisjonen tro har vi tilstelning i våre lokaler etter Borgertoget den 17. mai.
Mai måned den 26 / Sursteik (deretter sommerlukkning).
Juni & Juli nil /“ferie-avvikling” dermed ingen middager.
September den 01 / Salt kjøtt, flesk & erter.
September den 29 / Fårikål
Oktober den 27 / Klippfisk(Tørrfisk)
November den 24 / Julemøte/tradisjonell ribbe/medister
Desember den 01 / Julemøte/tradisjonell ribbe/medister